My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Stiu sigur ca imi plac femeile care…

line

de Mihai Lungeanu

Ştiu sigur că îmi plac femeile care printr-un detaliu ies din mulţime. Cele care nu se jenează să îţi răspundă în trafic, la coadă, la cabina de probă, în redacţie, pe stradă, pe chat. Cele care ies în cluburi de gay tocmai pentru că vor doar să danseze şi nu să ajungă acasă cu vreun individ. Cele care au făcut nebunii, cele care cândva în liceu scriau poezii şi acum încă mai scriu sms-uri frumoase.

Îmi plac prietenele prietenilor mei pentru că asta le face şi mai frumoase. Îmi plac femeile care, deşi conduc foarte bine, sigur la un moment dat au mers cu scaunul lipit de volan, sau care din când în când merg cu metroul doar pentru a mai vedea oameni. Îmi plac cele îmbrăcate sportiv, dar care devin cele mai elegante atunci când simt că tu asta vrei de la ele.

Îmi plac cele care seamănă cu actriţe, cele care au aluniţe sau care vorbesc şi trăiesc ca personajele mele preferate din cărţi. Îmi plac cele care poartă paltonaşe, cele care, chiar dacă fumează, au grijă să nu miroasă niciodată a ţigări, cele care dansează criminal, dar nu o fac decât de câteva ori pe an şi atunci pentru că ştiu că tu ai vrea să facă asta.

Îmi plac şi cele care ştiu să facă o omletă cu roşii sau să înţeleagă faptul că uneori băieţii vor să bea o bere chiar şi dimineaţa. Ah… şi care, dacă ies pe balcon, pun un pulovăraş cu gât pe ele, chiar dacă mai jos au doar un chiloţel.

Îmi plac femeile care fac duş cu uşa deschisă, dar care, când se schimbă, uneori, îmi întorc spatele ruşinate. Le invidiez şi depind total de cele care ştiu să îmi facă nod la cravată şi care îmi spun că, deşi am apărut în revistă, nu m-am îmbrăcat bine azi. Cele care mă înghesuie la birou când mă vizitează, cele care mă sărută în lift, cele care se gândesc la cadouri, cele care vor să amenajeze case şi să aleagă culori.

Îmi plac cele cu care îmi dau întalniri peste ani, cele care mă aşteaptă, cele care înjură într-un mod drăguţ la supărare, dar se bucură ca un copil la un buchet de crini, cele care au grijă de florile din casă şi care mă sună noaptea să mă întrebe dacă am dat mâncare la peşti, cele care îmi apar în vis, cele care mă visează şi îmi povestesc dimineaţa cu lux de amănunte ce au văzut.

Îmi plac cele care, deşi pare că au văzut şi au făcut de toate, păstrează întotdeauna ceva şi pentru mai târziu. Îmi plac femeile care nu acceptă că azi ai avut treabă şi deloc timp pentru cadoul de 1 martie, cadou care nu e perfect dacă nu are şi un mesaj ataşat, scris de mână.

Îmi plac toate, ştiu sigur, şi cred că dacă ai o relaţie de durată, le poţi găsi într-o singură ea.

****astea sunt Serile Domnilor Bine, din 1 în 10 martie, ca şi anul trecut, da?

CITEŞTE ŞI  Ştiu că tot tu eşti, de Sorin Trâncă

Să spunem lucrurilor pe nume, de Rareş Petrişor


Facebook comments:

8 comments

line
 1. sandra

  Pana acum, this one s my fave :)

  line
 2. Paula

  Fiecare Domn Bine cu publicul lui, na… :) Eu ii iubesc mult pe toti.

  line
 3. Raluca

  cel mai mult îmi place concluzia

  line
 4. Iulia

  Foarte frumoasă postare!

  Felicitări!

  line
 5. Un articol reușit, pentru că m-a făcut să zâmbesc, chiar dacă e 23:23. ;) )

  line
 6. amazing .. tipul asta a pus pe hartie intr-un mod organizat, cursiv, toate franturile de ganduri imprastiate haotic in capul meu ..

  frumos scris,
  felicitari!

  line

Leave a Reply