My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>4 branduri pariziene isi cauta adapost

line

>MAGLIA cauta parteneri de business in Romania pentru distribuirea a patru branduri pariziene in cateva magazine locale, dupa cum mi-a povestit musiu Hadady Örs, directorul de vanzari al companiei unguresti.

Compania detine, de opt ani, licenta exclusiva de distributie pentru Cottonade, Bergere de France, Bain de Nuit si Pause Cafe, in Ungaria si in tarile ei vecine.

Cottonade e o marca definitorie pentru moda exigenta de seara a Parisului, Bergere de France e despre maiestria tricotajelor de familie, Bain de Nuit e un brand de rochii preferat de gratiile din New York si Monaco iar Pause Cafe e despre un pret-a-porter fantezie.

Pentru detalii asupra unei eventuale colaborari si, mai ales, pentru o vizita la sediul MAGLIA din Nyíregyháza pentru a arunca un ochi pe colectii: ors@maglia2000.hu, 0036 42 240 520.


Facebook comments:


Leave a Reply