My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>A toi, maman!

line

>

Cochetarie debordantă! Cele mai bune sarmale cu cimbru din lume! Luciditate şi moralitate până la sânge! Paranoia pentru că am vărsat toată sticla cu ojă roşie pe cearşafuri sau pentru că am pictat cu cerneală perdelele. Ciudă pentru că un băiat îmi poate produce o depresie, pentru că las baltă lucrurile care nu se rezolvă un-doi, pentru că permit Bucureştiului ăstuia de ciocolată să mă înghită. “Te descurci tu, eşti fată deşteaptă..”

Ce face mama mea? Mereu foarte bine! Azi, cu un zâmbet mai larg, cu mai mult fixativ în păr, ocupată cu mai mulţi oameni ca de obicei.

Mulţi ani, MAMA, fără număr!Facebook comments:


Leave a Reply