My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

The Lady

line

Paula Negrea. Fată de blănar. Plină de poveşti!

De vină pentru relansarea TinaR, online şi offline, în 2011-2012. Pentru că-mi doresc foarte tare ca un brand românesc să ajungă în lista celor 5 super preferate de consumatoarele de modă din ţară. Şi asta în curând, doar sunt o groază de alte pieţe de cucerit!

De vină şi pentru niţel coaching pe o gaşcă de proiecte curajoase care au scos capul de curând şi vor bucura multă lume faină!

DIN iunie 2006 ÎN august 2011

Jurnalist format la deskul media-advertising al NewsIn şi stilizat la deskul management-online al Gândul.

Editor pe industrie şi comerţ la Dialog Textil şi Vitrina. Gestionar de comunicare pentru concursul de idei INSPIRED – fashion design, fashion photography, commercial architecture.

Antrenor pentru antreprenorii din moda românească şi lobbist cu rost de creştere a calităţii comerţului local, sub tutela FashionandBeauty.ro.

Consultant de garderobă pentru domnii care trăiesc pe-repede-nainte şi consultant de comunicare pentru un studio bucureştean de shop design.

Iniţiatoarea #tweetchicmeet, un eveniment care le-a scos pe bloggeriţele de modă din “dulap” o dată la trei luni.

În papucii de manager de proiect şi redactor-şef la ShoppingNews.ro. Cu semnătura pe hârtie fină uneori în Esquire, alteori în Tabu, alteori în Shopping Report.