My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Absolvent de modă, îmi caut locul în industrie

line

>
Redusa la trei ani, scoala de moda ramane totusi un serviciu formativ pentru nevoile industriei. Profesorii se ocupa in special de pregatirea creativa a studentilor, de formarea unei culturi de specialitate si a unor repere tehnice. Pentru o insertie de succes, insa, in industria modei, e nevoie de INTERVENTIA TIMPURIE A MEDIULUI DE AFACERI IN MEDIUL EDUCATIONAL, de confruntarea viitorilor absolventi cu exigentele reale ale meseriei si cu asteptarile pietei.

Pornind de la schimbarile din sistemul de invatamant, m-am intrebat daca e suficient sa studiezi moda trei ani ca sa te poti angaja in industrie. Asa ca am discutat cu profesori de specialitate si absolventi de la marile centre universitare din Romania despre posibilitatile incadrarii pe piata muncii.

Ce se studiaza la o scoala de moda? Isi confrunta studentii in timpul facultatii creatiile cu pretentiile publicului, chiar critica specialistilor? Reusesc facultatile sa atraga parteneriatul companiilor de profil si sa faca din timp legatura studentilor cu realitatea industriei?

Un material despre MODA, intre ARTA si INDUSTRIE, de mare ajutor dupa cate feedback.uri am primit, ceea ce ma superbucura! Cititz aici!

PE SCURT:

SPECIALISTI care sa evalueze moda nu prea exista
VALOAREA UNUI CREATOR nu sta in numarul de ani de scoala
Piata e tot mai ofertanta pe DOMENIILE CONEXE MODEI


Facebook comments:

2 comments

line
  1. Are there other sites that you can recommend me?

    line
  2. This is a bit off discussion, which I apologize for, but would you and your viewers mind voicing your thoughts about the recent oil spill, you’re opinion greatly helps and I can’t thank you enough for taking a few seconds to give it. I left the link in the appropriate field, thanks!

    line

Leave a Reply