My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Adidas, manca-ti-as, ce faci?

line

Mestecam la o tocăniţă într-o seară, în toamna lui 2009, AFI aproape ieşise din şantier şi mă sună un prieten inginer pe acolo: ‘Auzi? A căzut tavanul la Adidas. Nu-s morţi sau răniţi. Compromisuri pe materiale, structură… criză, ce să mai!’.

N-am mai intrat în magazinele Adidas de atunci. Până săptămâna trecută, când vitrina mi-a smuls un zâmbet ca fostă studentă şi viitoare mamă: ‘Chiar aşa, cu un ghiozdan de la ei parcă ar fi mişto să-ţi începi şcoala. Ce mi-a mai plăcut mie şcoala!’.

M-au luat emoţiile bune şi când am văzut ditamai casa Adidas în Centrul Vechi, ieri. Îmi doream mult să îndrăznească cineva să intre acolo, să dea un “ton” în tot traficul ăla. Şi printre atâtea locuri cu bere şi fotbal şi bere şi fotbal, pline ochi mai mereu, brandul ăsta chiar şi-a făcut culcuş bun.

Numai că, în timp ce magazinul străluceşte, lipită de magazin cade o casă, parte logică tot din magazin în cazul ăsta, zic eu. Cade cam tot în Centrul Vechi, adevărat, dar presimt că Adidas riscă acum-doi-anii cu efecte grave în 2011, dacă n-o… “vede”.

Aţi ghicit: iar nu mai intru, m-a deranjat ignoranţa (de moment, sper). Pentru voi contează, ce credeţi c-o să se întâmple?


Facebook comments:

2 comments

line
 1. S

  Astia de la adidas au cheltuit un rahat de suma, doar 420.000 euro sa restaureze cladirea in care au magazinul (http://www.gandul.info/financiar/adidas-primul-retailer-care-intra-in-centrul-vechi-al-capitalei-cine-urmeaza-8645842). Sa-i ia naiba de ignoranti plini de bani care refuza sa refaca toate cladirile din LIpscani. De ce snt imbecili si nu o fac, doar imi cumpar adidasi de la ei, au bani! Da, ignoranta, dar cred ca deranjanta e ignoranta ta, Paula. Pacat, de obicei pari sa te documentezi.

  line
 2. Paula

  Silviu, Silviu, parca n-ai citit atent. E un post ‘sa-l ia naiba’ de echilibrat, si cu bune, si cu rele. Cu o atitudine personala la final si o intrebare pentru cine citeste. La care nu mi-ai raspuns, no. Si de asta chiar eram curioasa.

  In rest, nu ma inclin in fata tonelor de euro niciodata. Si da, incerc sa stiu bine ce vorbesc mai mereu, ajut oameni sa deschida si sa tina businessuri in retailul de moda. Chiar azi am stat de vorba cu cineva foarte focusat pe juridic si mi-a explicat atent situatia spatiilor din Centrul Vechi ;)

  P.S. Aici nu duc niciun razboi pentru sau impotriva niciunui brand. Aici va fi mereu vorba de consumator.

  line

Leave a Reply