My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Adina Nanu si Ovidiu Buta

line

>Adina Nanu aranja delicat fructele in portelanuri, in sufrageria ei din Primaverii; astepta o gasca de zece iubitori de moda, la povesti, cu foarte multe valize de podoabe deschise. Toate – viata ei, de istoric al costumului.

A fost prima si ultima data cand m-am imbatat cu naftalina dulceaga a modei vreme de doua secole; a fost cand am invatat bine urmatoarele: “La vie est trop courte pour t’habiller triste”.

Ne-a talcuit opt ore hainele, cat sa-i ajunga sa ne treaca prin muulte probe de stil si sa ne desluseasca toate “fentele” modei. Cat sa-mi tina de motivatie pentru lansarea blogului A Lady Look.

Ovidiu Buta tragea elegant-”am vreme” din tigara, pe scarile din Conta 6; era cel mai bun moment sa-mi verific ardeleneste-asezat mailul de colaborator la Dialog Textil, de la PC-ul lui de critic de moda.

De fapt, cel mai gresit moment posibil: computerul s-a blocat din doua combinatii de taste, el s-a-ntors prea repede in redactie si m-am pomenit cu un fel de urlet blajin. “Acolo e toata viata mea, stii, nu?”.

Asa simpatic si alunecos ne-am cunoscut. Si-au urmat neasteptatele “Darling, suna foarte bine. Scrii ceva si pentru mine?” sau “Dear, nu mai da credit unor gunoaie!”. Plus muulte altele, de o grija anume.

V-ati prins, nu degeaba am povestit inceputurile mele cu ei: oamenii astia doi chiar imi sunt foarte pretiosi. Dar cel mai pretios e CEVA-ul care implineste prietenia lor: cartea Barbatul si Moda.

SA FIE BINE PRIMITA!


Facebook comments:


Leave a Reply