My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Afaceri si Mondenitati

line

>Acum cateva luni va povesteam ca Amaliei Nastase i s-a oferit 30% din businessul Victoria 46 si ca magazinul de lux a intrat intr-un soi de rebranding, mizand pe sotia de tenismen ca purtator de mesaj.

Asa ca n-am cum sa nu ma intreb, pentru ca tot a cazut de curand ”bomba” divortului, cat mai valoreaza o Amalia, in lipsa de Nastase, pentru magazinul lui Popoviciu?

Elanul ei chiar ma face sa zambesc business: ”Dintotdeauna am crezut despre mine ca pot mai mult. Ca pot sa fiu si altceva decat sotia lui”. Pe voi?

In afara de mondenitatile astea cu twist, iata o noutate pe investitii: in primavara se deschide Victoria Man (un milion de euro), tot pe artera a-mai-mare si a-mai-vai-de-ea de shopping high-end din Bucurestiul asta de ciocolata…


Facebook comments:


Leave a Reply