My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>ANTI-MODA

line

>Anul meu a inceput la povesti cu Agatha Ruiz de la Prada si s-a sfarsit la povesti cu Diane Pernet – doo ladies contra valului, doo ladies anti-moda.


In spatele interviului cu creatoarea madrilena a stat hiperdocumentarea; altfel n-as fi putut s-o castig, s-o stapanesc si sa si “scot” ceva relevant din discutie pentru designerii si industriasii locali. Pentru ca Agatha ambaleaza orice realitate de business intr-o gluma si transforma orice incercare de previzionare intr-un joc.

In spatele interviului cu jurnalista pariziana creatoare de contexte au stat refuzul documentarii backgroundului, foarte multa odihna si cateva ponturi de zodie, ca sa-mi fie clar cum “apuc” moda. Am tacut mai mult ca niciodata ca sa aflu tot de la Diane, cu siguranta [lui Venus - dominanta si la Taur, si la Balanta] ca voi ajunge la raspunsurile cautate.

La Residence, in lobby, un Bogdan Olteanu cu un fes indesat pe cap mi-a facut cu ochiul. Cred ca era doar in trecere, nu parea sa fi “gustat” hotelul-boutique.. Televizorul matzaia pe CNN iar doamna de la receptie aproape lacrima ca nu poate sa schimbe pe Realitatea, sa vada ultimele “iesiri” electorale. Deh, “politica” patronului! Eu si Dragosi Olea ne epuizam facand planuri-minune pentru 2010. Culmea, Diane Pernet era intr-o intalnire cu un astrolog.. ;)

Are cei mai sexy umeri cu care o femeie trecuta de.. 40 isi poate sustine statura. E fascinata de cum ii e dat sa redescopere harul unor artisti venerati ai sec. 20 in aspirantii sec. 21. Asta o si determina sa ia mereu la picior lumea larga si sa dea multe sanse pe blogul ei – “the place to be”. Blogul e un adapost al anti-modei, al celor ce-si seteaza propriile trenduri si nu traiesc in marile valuri.

Despre cea mai newsworthy intalnire din Bucuresti, despre cat ar fi dispusa sa plateasca pe o fusta in 2010, despre prostitutia luxului, despre tactici de supravietuire a presei de moda in print, despre “how-come”-ul relansarii Escada si ingroparii Lacroix sau despre “what Romanian designers don’t get”, in 18 decembrie, pe Fashion&Business.


Facebook comments:


Leave a Reply