My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Antidepresive pentru Calea Victoriei

line

>Depresia Caii Victoriei in recesiune era de povestit, in toate cauzele ei, sa inteleaga (mai ales) consumatorul aspirational cum vine seceta premium cand nu prea mai iese el din casa..

Romantzele lui 2009 de pe principalul bulevard bucurestean de shopping de lux (miscarile greilor, in special) le gasiti pe Fashion&Business, afcors.

Sa va dau de stire aici doar ca inviorarea Caii Victoriei s-a produs, dupa o corectie severa a chiriilor (un minus de pana la 40%), aplicata abia in toamna, la un an de la intrarea in agonie. O corectie ce pare ca va dezgheta, incet-incet, in 2010, toate planurile de lansare sau expansiune.

Retaileri ca Helvetansa, Belstaff, Frey Ville, Hugo Boss si Micri Gold au ridicat deja obloanele pe Victoriei; mare curaj, mai ales ca nu s-a redresat inca oficial consumul pe nicaieri.. De cateva luni “se” tot vorbeste si de eventuale intrari monobrand Moschino, Armani, Dsquared la bulevard. Hai, Doamne-ajuta! ;)


Facebook comments:


Leave a Reply