My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>ASA parca mai miroase a viata..

line

>Cu racoarea asta subita din RO, parca mai miroase a viata, nu? La fel si cu dezbaterea publica pentru eliminarea taxelor pe blanuri, bijuterii si parfumuri, care va conduce, fiti fara grija, la modificarea Codului Fiscal, altfel iar incalcam tratatele comunitare si iar ne suparam cu mai marii..

Uite cum, doar pentru ca nu avem de ales, luam si noi decizii-minune de bun-simt! Tarziu, foarte tarziu, cand unele bresle aproape se sfarsesc de atatea accize.. Durerea mea, de fata de blanar? Taxa de 45% din valoarea blanurilor si faptul ca, in afara de Romania, numai Franta, stat haute-couture, a pastrat o taxa (modica) pe segment..


Facebook comments:


Leave a Reply