My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>ASA parca mai miroase a viata..

line

>Cu racoarea asta subita din RO, parca mai miroase a viata, nu? La fel si cu dezbaterea publica pentru eliminarea taxelor pe blanuri, bijuterii si parfumuri, care va conduce, fiti fara grija, la modificarea Codului Fiscal, altfel iar incalcam tratatele comunitare si iar ne suparam cu mai marii..

Uite cum, doar pentru ca nu avem de ales, luam si noi decizii-minune de bun-simt! Tarziu, foarte tarziu, cand unele bresle aproape se sfarsesc de atatea accize.. Durerea mea, de fata de blanar? Taxa de 45% din valoarea blanurilor si faptul ca, in afara de Romania, numai Franta, stat haute-couture, a pastrat o taxa (modica) pe segment..


Facebook comments:


Leave a Reply