My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Au goût du jour

line

>Cam 70% dintre femeile din jurul meu traiesc dintotdeauna dupa “tratamentele” administrate de reviste. Si-n bucatarie, si-n pat, si-n vacanta, si-n garderoba. Cat le tine buzunarul si fizicul, de fapt, ca sa atinga acel “perfect” livrat de glossy-uri si insusit in masa drept standard de netagaduit.

“Un chin!”, mi-am zis eu dintotdeauna. Si, tot chinul, doar ca sa arati de revista, hmm… Cand revista ar putea, foarte bine, sa arate de tine, de ce nu?

Tu, cu soldurile mai late decat umerii; cu sanii care dau dureros pe-afara la fiecare menstruatie; cu gambele amortite in prea multa alergatura de buro, cerandu-si mereu balerinii; cu merdenele in poseta, pentru momentele prea scurte de respiro; cu gatul mai mult incordat decat seducator de fin; cu dispozitie sa iesi la petreceri si sa arati ca o diva doar o data pe luna, hehe.

Dovada ca tu, femeia de masura 42-44, cea mai normala si mai cu putere de cumparare din lume, ai obosit sa visezi ca intri intr-o rochie 36, e chiar seria de miscari “inedite” de pe podiumuri si din pictoriale, din 2009-2010, in care si-au facut loc modelele plus-size.

Incet-incet, in moda se reinnoiesc standardele, dupa chipul si asemanarea celor care chiar ii tin pe retaileri in viata, prin consumul lor. Pentru ca moda nu-si mai permite sa vanda iluzii unei consumatoare care “face” haina. Pentru ca moda va mai fi un business, de acum, doar daca va fi nitel conforma cu realitatea…


Facebook comments:


Leave a Reply