My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Avem razgandaci si-n moda

line

>Anul trecut, Octavian Radu isi anunta exitul din grupul RTC pana in 2012.

Intr-un cover-story Money Express, el romanta fazele prin care urma sa treaca holdingul, inclusiv divizia de moda Rafar, pentru a fi brici pregatit de vanzarea pe bucati.

Atat de bine le-a punctat si ambalat jurnalistilor urmatorii trei ani din viata-i, atunci, ca niciunul nu s-a gandit sa-l mai intrebe si: ”Ce minune v-ar deturna, totusi, intentia de a va desparti de RTC?”.

Ca sa ne trezim, azi, cu vestea ca Octavian Radu a preluat dreptul de franciza pentru brandul de imbracaminte Debenhams, operat de Rafar, pentru alte 11 tari din Europa Centrala si de Est.

O miscare logica de crestere a afacerii, din faza ”dressing the bride” cu o expansiune regionala OMG, ca sa aiba cu adevarat ce vinde in 2012!

Numai ca omul a marturisit, foarte atasat, in Ziarul Financiar, ca are planuri mari, pe termen foarte lung, cu Debenhams: ”Speram ca in 10 ani sa avem peste 100 de magazine operate de noi si sa generam rulaje de peste jumatate de miliard de euro”. Iar jurnalista a omis sa-l intrebe, afcors: ”Pai, cum, nu mai iesiti din business in 2012?”

S-o fi razgandit, nu se mai desparte de RTC? Sau ramane exclusiv la butoanele diviziei de moda, care merge struna prin Debenhams? Sau chestiunea e doar o miscare din neamul PR-istic ”Sunt bine, am proiecte mari, nu e clar?”, care ii va mai tine, un timp, cuminti, pe amicii creditori?

Pff, oamenii astia romani de afaceri…


Facebook comments:


Leave a Reply