My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Barbatul, meseria si haina lui – Esquire

line

Aş fi vrut ca Universul să mă lase naibii în durerea mea. Da’ el: “Batman, Batman”.

Aflaţi, deci, că într-o vreme în care sufăr niţel de dezamăgire bărbătească şi văd mai negru ca oricând, a trebuit să mă limpezesc, să-mi pun perlele, să-mi iau cultura estetică, întrebările isteţe, carneţelul şi pixul cu mine şi să cotrobăi printre toţi bărbaţii români din lista “Gentlemen” ca să aleg şase, de “descusut” (şi nu măcelărit, mhm).

În numele Esquire şi al ghidului de stil pentru bărbaţi care va ieşi pentru prima oară în România, în câteva zile – Big Black Book.

Am zis aşa: în lipsa unei tradiţii sau educaţii de atenţie personală, bărbaţilor români le trebuie argumente bune-bune ca sa înceapă să flirteze cu haina şi să ajungă să se îngrijească cu adevărat de ei înşişi fără angoasă.

Argumentele, în materialul pe care l-am scris pentru BBB, vin din cele şase poveşti ale unor bărbaţi de rând, deloc mediatizaţi, deloc “vedete”, fiecare, însă, un reper de eleganţă în breasla lui.

Un cercetător, un publicitar, un pedagog, un IT-ist, un avocat, un antreprenor – bărbaţi cu care am stat la palavre despre cum îi “face” pe ei haina, despre ce au prin dulapuri, despre situaţiile penibile vestimentar prin care au trecut, despre de ce merită să fii elegant în România lui 2010.

Am scris ca să fie de ajutor. Şi îmi doresc mult să citiţi, are savoare. Mai mult ca oricând.

Iar, după, să deschideţi măcar o dată pe săptămână secţiunea Pentru Bărbaţi de aici. În rest… nu fiţi nemernici.

Citeşte şi seria Bărbaţi de Colecţie

Citeşte şi Viaţă de hipster – Tabu sau Modă la preţuri omeneşti – Shopping Report


Facebook comments:

6 comments

line
 1. Ioana

  M-ai facut curioasa si pe mine :) Adevarul e ca sunt cam scumpi la vedere astfel de domni eleganti. Si cand te mai gandesti si ca e nevoie de eleganta si in interior, nu doar in aparente, chiar devine prilej de sarbatoare intalnirea cu un astfel de om.

  line
 2. Paula

  Ca scrii pentru barbati, ca scrii pentru femei, tot femeile te citesc, ca sa zic asa :)

  P.S. A fo sarbatoare intalnirea cu ei, sa stii!

  line
 3. felicitaciones :)

  line
 4. Paula

  Multuu, mai ales pentru sugestia unui personaj tare fain – pedagogul.

  Uite, na, ce iese cand niste fete se cunosc printr-un blog ;)

  line
 5. Draga, barbatii nu dau doi poli pe haine. In lumea noastra daca esti prea fain imbracat esti ori Botezatu ori gay.
  Eu ma imbrac destul de prost si neinspirat. Dar as cheltui enorm pe loisir si intalniri creative.

  line
 6. Paula

  Dragule, lista mea de GENTALMEN a fo mare. Iar, de aici, am ales reperele de eleganta din doar 6 bresle. Mi-au ramas, deci, alte N bresle.

  Crede-ma, Romania are sansa ;)

  Sansa la barbati care, atunci cand se gandesc la eleganta, nu se gandesc la cum vor fi judecati / pusi la colt, ci la cum vor da, pur si simplu, de gandit. Inspre mai bine, intr-un final, prin mimetism.

  Pupam familia!

  line

Leave a Reply