My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>ca de la A la N

line

>mi-am luat chirie intr-un bloc lung: la scara A e-un butic de cartier, la scara N e unul de lux.


primul, din Mendeleev, imi vinde, dintr-o gramada, piese etichetate Max Mara, aduse direct de la producator, din China si India, la maximum 300 de lei.

al doilea, din Victoriei, imi vinde piesele Max Mara de sezon, trecute prin productie, marketare, retailing si comunicare, la preturi ce inglobeaza recomandarea grupului italian de moda pentru Europa Centrala si de Est, chiria de pe artera de shopping de lux (si nu strada de clubbing), salariile unor “consultanti” de magazin (si nu ale unor vanzatoare habarnam), fluctuatiile cursului valutar (care fenteaza grosier); preturi de minimum 800 de lei, care il tin pe francizat acoperit si ma fac pe mine sa ma simt ca o lady..

sunt un consumator ager si chibzuit, dar din neamul celor aspirationali si brand-echitosi. pe ce ar fi logic sa dau banii?


Facebook comments:


Leave a Reply