My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Si cand se taie respiratia, ce?

line

Poate că ai făcut suficiente exerciţii cu tine şi ai reuşit să treci cu bine de un stup de probleme. Şi, aşa, poate ai ajuns să te stăpâneşti în faţa oricărei vitrine-festin, să îmblânzeşti orice bărbat-asediu, să ţii în viaţă pe oricine cade-lovit în preajma ta.

Căci, deh, doar eşti o lady.

Dar ce mai contează tot ce ştii şi tot ce poţi când, la celălalt capăt al “firului”, la câteva sute de kilometri distanţă, în mijlocul unei discuţii foarte senine, cineva ţi se îneacă şi apoi ţi se sufocă? Contează că nu faci altceva decât să urli “ca proasta” şi să deranjezi liniştea publică.

Da, m-am speriat rău zilele astea. Mi-am dat seama că oamenii pot muri cu mine la telefon. Şi că pe străzi se urlă şi de neputinţă, chiar de durere, nu doar de… extravaganţă.


Facebook comments:

4 comments

line
 1. aura

  ce anume s-a intamplat, Paula?

  line
 2. Paula

  Acum cativa ani mi s-a intamplat sa cada un om langa mine, sa nu stiu cum sa intervin si sa raman cu trauma neputintei.

  Ca sa ma vindec, mi-am zis ca e neaparat sa fac cursuri de prim-ajutor, ca sa am siguranta ca pot stabiliza orice situatie sau ca fac tot ce imi sta in putinta sa o stabilizez, macar.

  Dar cand se intampla ceva grav, cu mine la telefon, si nu am cum sa intervin, cu toata educatia de interventie, din cauza distantei? Asta e neputinta si mai mare; si o alta trauma.

  line
 3. Vlad

  Cand ti se taie respiratia, trebuie sa poti spune – la bilantul acela scurt, pe care mintea ti-l face, vrei nu vrei – ca ai trait bine pentru tine si ceilalti.
  Sa avem grija, sa traim si pentru noi, nu doar pentru altii. Vorba unui prieten: “…sa avem grija cum fiintam”.

  line
 4. of, o sa-ti spun o poveste sau chiar doua, dar pe privat.

  line

Leave a Reply