My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Cand strazile se inchid pentru masini si se deschid pentru oameni

line

Un tip răsfoia o carte cu benzi desenate într-o cadă trântită în mijlocul străzii, altul se legăna cu iubită-sa într-un hamac. Unii vindeau haine şi discuri şi lămpi cu poveste, alţii îşi odihneau tălpile într-un gazon proaspăt de tot şi făceau limonadă pentru oricine iar alţii se băteau cu apă şi stropeau pe oricine :)

Nimeni n-avea nicio grijă: se închisese Arthur Verona pentru maşini şi se deschisese pentru oameni!

Aşa se va întâmplă şi anul ăsta şi ar fi păcat să rataţi întâlnirea cu Street Delivery. Evenimentul e-un manifest. Cum că Strada merită să fie un maaaare living de lăfăială şi gustări, nu un WC public în care-ţi faci silit nevoile şi apoi fugi. Nu?

Aşa s-a întâmplat şi azi, pe Constantin Esarcu. Din cauza magazinului-atelier Portobello care a închis strada pentru maşini şi a deschis-o special pentru iubitorii de frumos simplu de tot, din bumbac şi mătase fină.

Un locşor neapărat de răscolit, care a reuşit să atragă “la şosea” şi un domn bine, cu dor de vremea lui, bănuiesc eu… Când bucuria asta a străzii, de care vă zic, era muuuult mai deasă decât rară şi sigur fără aviz de la Primărie!


Facebook comments:

2 comments

line
 1. Urmareste firul rosu! :P Ne-a placut ieri, foarte free&spirited.

  line
  • Paula

   Primul eveniment pe anul asta de la care am plecat asa de incarcata! Bravo, Nadia, Carmen, Raluca si sa ne vedem toaaate, iar, imbracate in fuste lungi, din matase, cu care sa maturam strada cu frumos ;)

   line

Leave a Reply