My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Castigi mai mult la H&M decat la Victoria 46

line

Atâţia curioşi l-au întrebat pe Google din 2007 încoace de salarii la Zara, salarii la Victoria 46, salarii la Mengotti, salarii la H&M şi au ajuns pe blogul ăsta, unde am ignorat atâta vreme subiectul şi era omeneşte să nu, încât azi mă simt vinovată.

Eu nu ştiu bine care sunt salariile dacă te-angajezi în fiecare dintre magazinele de mai sus. Dar poate ştiţi voi, poate lucraţi chiar pentru comercianţii pomeniţi şi aşa îi puteţi ajuta foarte precis pe curioşi, fie cu o încurajare, fie cu o descurajare, lăsând un comentariu.

Ce ştiu sigur e că dacă lucrezi pentru un patron român, fie el şi de magazin de lux – ca Victoria 46, de exemplu – n-o să te simţi tocmai divă în pielea de vânzătoare. Oricâtă carieră ţi-ai dori să faci în meseria asta, un patron român n-o să te creadă niciodată că te-ai angajat la el fără să te gândeşti să-ţi găseşti ceva mai bun în juma’ de an, prin urmare n-o să investească mai deloc în formarea ta şi nu, aşa n-ai şanse să ajungi “consultant”. De frică, cel mai des, să nu pleci trainuită la concurenţă pentru o sută de euro în plus la salariu…

În schimb, dacă te angajezi în magazinele unui retailer internaţional care-şi gestionează de la Centru afacerile – ca H&M, de exemplu – o să treci prin fel de fel de probe şi focuri, o să fii instruită cum se cuvine în străinătate şi, implicit, mult mai câştigată, cu şanse reale de a fi “consultant” de magazin, de a avansa în reţea, de a face carieră în vânzări.

Şi pentru că tot puricăm subiectul: voi la ce magazin v-aţi angaja să vindeţi şi de ce?


Facebook comments:

2 comments

line
 1. Darael

  Magazin ?
  M-as angaja la pompe funebre. Clientela sigura, in crestere, din ce in ce mai tanara…. fara riscul de a falimenta.
  Pe locul doi ar fi un magazin de droguri. Prevad si in acel domeniu o crestere a clientelei.

  In fond, numai prin moarte si prin pierdere mintilor o sa scapam de realitatea adusa in viata noastra de securistul chel si gasca bocilor, slugile lui credincioase.

  line
 2. Paula

  Daca dvs in cele doua rosturi credeti, pe-acolo vedeti oportunitati, de ce nu? :)

  Va rog, sa lasam vesnica pomenire a bocilor&co pentru Palatul Sutu ;) Pe blogul asta nu prea mai trantim pe nimeni pentru viata noastra de rahat, incercam sa fim coiosi si sa facem ceva misto cu ea independent de guvernare.

  line

Leave a Reply