My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Ce merita e cam dincolo de inboxul plin cu piar

line

Am învăţat şi eu s-o fac, pe la 15 ani, când mama primea poze din toată lumea de la clienţii ei.

Oamenii-i scriau ca să-i arate cum se asortase cu mari bucurii achiziţia lor din România. Nişte dubioşi, nu? Să-ţi faci timp de aşa ceva pentru o străină din capătul lumii… Mi-amintesc perfect, de exemplu, o fotografie cu o bunică bulgărindu-se şi hăhăindu-se prin Canada în ditamai neaua cu nepotul ei de patru ani, îmbrăcat într-o salopetă de blană meşterită la noi în atelier. A stat în vitrină până am schimbat mobila aia de cireş din sufragerie.

Sentimentul că munca noastră semnifică ceva pentru nişte unii – mulţi, vibe-ul ăla care bate cifrele, poate nu cele mai încurajatoare în unele momente, that’s what keeps us moving. Asta am înţeles pe-atunci. De asta-mi iau timp mereu să-mi declar răspicat – cu tag, mai nou, admiraţia pentru oameni, echipe, locuri, afaceri care mă minunează. Înseamnă mult de tot s-o zici!

Şi înseamnă mult, mai ales dacă eşti blogger, să vezi lumea cum vrei tu, nu cum vor piariştii din Inbox. Să faci tu agenda în feedul de pe Facebook la nouă dimineaţa, să n-o facă ei prin ce ţi-au… dat de scris. Să caşti ochii şi să descoperi pentru cititorii tăi ce merită cu adevărat preţuit. Ce merită să dureze.

Ceainăria Infinitea, de exemplu. Care mi-a scris aşa pe-o notă “subţire”. Păi să nu trimiţi toată populaţia la ea?Facebook comments:

2 comments

line
 1. Cata dreptate ai draga!
  In ceea ce priveste “parerea obiectiva” impusa de PR-isti: cred ca tre sa ajungi la un anume nivel (ca al tau de altfel) pentru a-ti putea permite sa zici NU FRATE, NU-I ASA CUM ZICETI VOI.
  :P

  line
 2. Paula

  Dimpotriva! Ca sa ajungi sa iei decizii de business, sa ai in grija echipe si rezultate, sa amprentezi realitatea cu viziunea ta, trebuie sa ai simtul realitatii, pertinenta, argumente, ochi pentru chestiile misto si nespuse, mai ales! Te asigur. Joburile mele din ultimii 5 ani au venit din scriitura de pe acest blog. Ele la mine :)

  line

Leave a Reply