My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Ce sa fie?

line

Ca iesi de la sala, de la Radisson ori de la biserica, n-ai cum sa ratezi cu privirea magazinul in paragina, fost Hugo Boss, de pe Victoriei colt rotunjt cu o straduta ce duce-n “vale”.

E o bijuterie de spatiu. Un loc care, asa cum am aflat eu aseara (dupa ce am cotrobait prin el) de la un paznic pupator de ambele maini, se va umple elegant de viata in doua saptamani.


Pana la inaugurarea-surpriza, va propun un exercitiu de imaginatie: hai sa umplem spatiul asta gol cu un rost demn de bulevardul mare. Ce brand, din ce gama, credeti ca l-ar “coafa” cel mai cel? Eu l-as face sediul Decat o Revista.


Facebook comments:


Leave a Reply