My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>CERTITUDINI, INDOIELI

line

>Credeti sau va indoiti?

Ca Ingrid Vlasov a facut senzatie la Paris Fashion Week cu Brancusi drept inspiratie; ca piesele designerului roman vor ajunge curand in buticuri prestigioase.

Ca Leonardo nu mai are bani de curent, apa si gaze, de chirii si angajati, de furnizori si creditori; ca retailerul se va prabusi, fara sa apuce miracolul Craciunului.

Ca designeri locali reputati nu sunt deloc business logici si pertinenti in discurs; ca e foame de consultanti brici de comunicare pentru ca moda sa ne fie newsworthy.

Ca Lucian Broscatean va ajunge “the one” in creatia romaneasca si ca preturile ii vor ramane foarte politicoase si in vreme de glorie.

Ca Victoria 46 isi va pierde din sofisticare si credibilitate daca nu investeste ceva mai mult bun gust in identitatea sa online care, momentan, e despre un “less with less”.

Ca ma trezesc cu Libertatea si adorm cu OTV pentru chill-ul fiecarei zile; ca detest “whatever”.

Ca rolul unui Presedinte se compune din linistea in interiorul tarii si din performanta eleganta in afara ei.


Facebook comments:


Leave a Reply