My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Cum am invatat eu sa numar iar foarte bine

line

Eu… cel mai bine şi cel mai bine o să ştiu să număr în viaţă, vă spun sigur! Şi asta pentru că mereu mă prind cu număratul într-un exerciţiu.

Să nu-mi spuneţi că şi voi! Şi că vi se întâmplă şi să număraţi în acelaşi timp în mai multe exerciţii…

Azi, de exemplu, eu număr zece ani de când a murit bunicul, trei luni de când nu mai iubesc dinăuntru-dinăuntru şi trei luni de când am făcut un copil mult dorit, douăzeci de luni de când m-am mutat în-Amzei-unde-se-varsă-un-tei, trei ani de când am hoinărit singură-şi-bine prin Burgos, şaptesprezece zile de când am dat de pământ cu un pahar şi nu s-a spart, cinci zile de când nu mai mănânc carne şi ciocolată.

Cu ultima numărătoare m-am pricopsit săptămâna trecută pentru că în niciuna dintre celelalte, după un N oarecare, nu-mi spuneam cu multă forţă “hai, N plus 1, hai!”. Număram şi număram… şi atât. Timpul trecea şi nu mă făcea să-mi doresc nici ceva mai mult, nici ceva mai puţin. Şi dacă nu intram la dietă, pe cuvânt că muream de plictiseală cu mine aşa.

Voi prin ce exerciţii de voinţă mai număraţi zilele astea? La dietă e cu o gaşcă tot mai mare de suspine de pe o zi pe alta, nu întrebaţi. Aşa învăţ eu să număr iar foarte bine, na.Facebook comments:

2 comments

line
  1. Vlad

    Un vechi proverb spune: cu amar se mananca dulcile.
    Iar “numaratoarea” nu cred ca ajuta.

    line
  2. pe mine ma motiveaza teribil. sincer.

    line

Leave a Reply