My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Cum "face" omul haina in 2010

line

>Ma gandesc la un Sutu scufundat in pijamaua lui Marks&Spencer, tragand elegant-”am vreme” din tigara, dandu-mi de veste ca Elena Udrea s-a ambitionat sa urce si la el, in mansarda de la Palat, pentru un drept glamour la replica..

Si la un Toca ce-si intampina noile sute de mii de unici veselindu-si politicos Lacostii-luna, sub buro, pe-un acid-house ori pe-un psihedelic.

Si la un Negrutiu care-si plimba, scanteind 24 din 24, camasile Columbia intre jocurile cu plastelina ale lui Andrei-mic, sedintele de “okei” pe noi si noi barbarisme de la Institutul Lingvistic si certurile pe subiecte too-bloody-trendy-cool din redactie.

Si la un Lupsa ce surubareste, in sosetele lui CuBufnite, la magia povestilor si, neaparat, la magia muschilor, ca sa-si ridice, intr-un final, iubita de la sol fara sa respire greu.

Cum “fac” oamenii astia haina in 2010! Cum creste, asa, nemasurat, valoarea brandurilor, in asociere cu munca maiastra a domnilor, hehe


Facebook comments:


Leave a Reply