My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Cum mi-am petrecut sfarsitul crizei

line

>Nu, n-o sa iasa nimeni la TV sa ne spuna ca s-a sfarsit. Si tot asteptand sa “sune” de non-criza, dupa dulcele nostru obicei, o sa ratam ce-ar fi mai cu talc de povestit copiilor, din vremuri de jale: cum am riscat si am castigat, pentru ca ne-am facut primii curaj.

Despre “Cum mi-am petrecut istet sfarsitul crizei” vorbesc, afcors! Si nu degeaba. Si nu fara exemple de gandire sanatoasa.

Zilele trecute m-am revazut cu domnu’ Gigi de la Brasov. Businessul ii merge bine: inca face niste blugi “sa-i mananci” pentru multe branduri hip din lumea larga. Marcile astea au, insa, magazine oriunde altundeva decat in Romania, de aici baiul si nefericirea producatorului: nu-si vede aproape deloc munca pe strazile din tara…

E criza! E criza. E criza? O fi. Dar domnu’ Gigi e gata sa riste sa scoata o colectie proprie de blugi “de avangarda”, la preturi politicoase, “nicidecum ca Desigual”. E gata sa deschida si niste magazine, sub un brand “cu forta”, in orasele care jinduiesc dupa MODA. Cu ambitia de a elimina incet-incet “albastrul ala urat” din alegerile romanilor.

“Ce daca nu s-a redresat oficial consumul? Eu vreau o alta moda a strazii in trei ani si, ca s-o am, trebuie sa insinuez o alternativa la blugii aia plictisitori chiar de acum”, mi-a marturisit brasoveanul.

Si mi-am zis, bucuroasa: uite-un om care-si petrece istet sfarsitul crizei!


Facebook comments:


Leave a Reply