My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci


rss search

>Cum se face CA?

line

>Prin iunie, anul trecut, am primit invitatia sa ma probez si incant cu haine Bianca Popp, intr-o cafenea. Eram prinsa in prognoze pentru doomiizecele retailului local de confectii.

Totusi, m-am oprit si m-am dat pe gugal, pe subiectul-invitatie. Dar mi-am continuat analizele, zicandu-mi ca pierd mai croitorie pentru soare si vant decat design. Si ca nu e neaparat sa o descopar atunci.

Prin decembrie, tot anul trecut, am stat la un reality-check cu Diane Pernet. Am intrebat-o si cu ce ramane in gand dupa ce a descusut o saptamana la creativitatea romaneasca? “M-as intoarce in Franta imbracata in creatiile Biancai Popp”, mi-a marturisit. Si m-a lasat tablou [dar la fel de indoita de design ca in iunie].

Ieri, de foame, am luat-o accelerat pe Victoriei-in-jos. Am intrat, totusi, de curiozitatea macinanda a meseriei, intr-un magazin care a umplut, de curand, unul dintre golurile foarte vizibile ale arterei.

Am uitat de stomac, zece minute, printre piesele-chilipir Chloe, Missoni si Moschino [din colectii trecute, pana in 150 de euro], se-ntelege! Si-am descoperit, dupa juma’ de an, si piesele Biancai Popp; singurul creator roman din butic [sunt tot indoita, daca sunteti curiosi].


M-am intrebat, sigur, cum se face CA? Ma amagesc cu urmatoarea explicatie: un buyer i-a cules piesele, cu multa incredere, dupa ce a citit povestile mele cu Diane Pernet, hehe… Cel mai probabil: magazinul-chilipir e chiar al creatoarei, care s-a gandit ca e vremea sa si traiasca din moda [etichete] in RO.

Voi cum “simtiti” creatiile ei?


Facebook comments:


Leave a Reply