My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci


rss search

>De la Che Guevara la Harry Potter

line

>Daca sunteti din gasca revolutionarilor, aviatorilor, militarilor, motociclistilor, navigatorilor, vrajitorilor sau a ICONURILOR wannabe ;) , pe Calea Victoriei 136, in magazinul Belstaff, puteti rascoli printre tot felul de piese cool, din tesaturi “inteligente”.

Vorbesc de jachete si veste care rezista la vant, la forte de frecare foarte mari si la variatii extreme de temperatura si, in special, de geci din piele ce isi modifica forma in functie de dinamica celui care o poarta.

Brandul Belstaff a trecut, din anii ’50 in anii ’00, de la Che Guevara la Harry Potter, cu foarte scurte popasuri pe la Tom Cruise (Mission Impossible), Leonardo di Caprio (Aviator), Brad Pitt (Ocean’s Twelve).

Nu-i doar de show-off.. chiar e tehnologie de varf si merita incercata! (indeamna breasla blanarilor si marochinerilor din RO, adica Mama&Co :) )


Facebook comments:


Leave a Reply