My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Din amanta, sotie. La timp.

line

>Industria de textile si confectii a fost una dintre cele mai cuceritoare amante ale Statului roman pana in anii ’00. Atat de descurcareata, incat el nu i-a mai purtat aproape deloc de grija, de atunci. Iar ea a ajuns cam asa, in 2010…

Statul turc, in schimb, a lasat pe mana Industriei sale de T&C – si ea, tot o descurcareata si o cuceritoare, in anii ’90 – vreo 80 de miliarde de dolari, numai in ultimii noua ani. Iar ea a facut din Stat unul dintre gigantii productiei de profil din lume. Motiv chiar bun sa fie luata de sotie in 2009, nu-i asa?

Casnicia lor, una fericita, fara indoiala, cu un prim copil “sa-l mananci!”: Istanbul Fashion Week. Eh, da: Statul turc si Industria lui de textile si confectii vor nepoti de brand foarte curand. 10, mai precis, pana in 2023, care sa vanda moda turceasca in toata lumea!

Preturile de productie din Turcia sunt ceva mai mari ca in China, materialele, mai bune, iar designul, foarte agatator, dupa cum au ajuns sa declare buyerii parizieni la prima editie IFW. Asa ca de ce nu si-ar propune Istanbulul sa ajunga, din centru manufacturier, centru de referinta al creatiei vestimentare, in rand cu Milano si Paris?

De ce nu si-ar propune Statul turc sa imbrace tot Globul, in douaj’ de ani de acum, cu brandurile sale, avand in vedere ca a ales si investit intr-o ea minunata, la timp?


Facebook comments:


Leave a Reply