My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Doi baieti de nota zece, cu tot postul

line

Pleacă oameni, vin oameni, niciodată nu ştiu bine pe ce mâini e sufletul meu. Până la urmă, ce noroc că nu rugineşte, nu? Şi că ştiu bine, totuşi, ce-i în capul meu şi de ce, mereu. Despre doi oameni cu care a avut treabă capul meu fashion&business în ultimii ani vă şi povestesc azi.

De la tipii ăştia doi am priceput că stilul înseamnă să porţi foarte relaxat costum cu tenişi şi să faci afaceri pretenţioase mai bine ca orice alt “apretat” din cap până în picioare. Că dacă se-ntâmplă să fii scump îmbrăcat şi aşa îi inhibi pe toţi, în loc să-i magnetizezi, ai “pecit-o”. Că nu-nu, nu poţi creşte de unul singur, de-asta e firesc să investeşti energie şi bani ca să creşti odată cu tine şi mediul în care te “învârţi”.


Unul e nepot de conte ungur şi are şi şcoala de comerţ Hugo Boss în sânge. A deschis şi gestionat magazine de modă de lux în Bucureştii ultimilor 15 ani şi, totuşi, aleargă în bocanci Dr. Martens de colo-colo, pozează pe film cu un Nikkormat din ’75 şi adoră să bea apă de izvor. Îl găsiţi pe lung în Esquire Big Black Book, pe piaţă de la sfârşitul lunii.

Altul trăieşte cu rostul de a da artelor şanse de business, de a îndrăgosti tot mai mult cele două lumi; vezi personajul Rozalb de Mura şi felul inedit în care au vibrat la prezenţele lui fel de fel de critici şi de buyeri din toată lumea. Dar ca să ne bage cineva cu adevărat în seamă şi să ne şi cumpere, e nevoie să se vadă în străinătate o scenă creativă românească, nu doar un label cool. Aşa că, ori de câte ori poate, el construieşte contexte de expunere pentru o gaşcă de artişti locali, în Londra, Viena, Stockholm, Berlin. Prin oraşele astea îl şi găsiţi.

Ştiu că e post şi că băieţi de nota zece vă mai lipseau… Mă iertaţi, ladies.


Facebook comments:

0 comments

line

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sunt slaba, ce sa-mi faci? | - [...] ŞI Două tâmpenii + Doi băieţi de nota zece var addedComment ...
  2. Inca doi baieti de nota zece | - [...] cerut detalii-detalii-detalii, chiar numerele de telefon ale unora, si nu vi le dau! Dupa barbatii de nota zece [...]

Leave a Reply