My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Eu visez rar. De la Persil sau de la Dero

line

Acum vreo nouă zile am visat că un prieten pleca de la mine de-acasă, de la Bran, încăpăţânat, prin ditamai nămeţii. Înainte să ia calea casei lui, îşi înfăşurase în pătura din ghiozdan două pahare de cristal din dulapul camerei mele din copilărie.

M-am frământat cât m-am frământat pe visul ăsta, mi-am întărit multe frici cu ocazia “interpretării” lui, am muncit ceva ca să mă ‘liberez de ele, am schimbat lenjeria de pat aseară şi-am visat iar.

Un fel de serial, de data asta: prietenul meu devenise iubitul cu care mă pişcam pe-o pătură de picnic, cu care jucam tenis special ca să-l supăr că joacă prost, în braţele căruia aveam tot Istanbulul la picioare de la un etaj 20. Un el deloc pe fugă, de m-am şi amorezat de cât de perfect l-am visat.

Eu visez rar. Şi, când visez, ori e de la Persilul din lenjeria proaspătă, de mă panichez, ori e de la Dero cu iasomie, de mă încarc cu iluzii pentru o săptămână.

VOI de la ce visaţi, ŞTIŢI?


Facebook comments:

2 comments

line
  1. eu visez by default in fiecare noapte :) in nuante si culori si sentimente, muzici, voci, personaje, peisaje etc.
    si ziua mai visez si cu ochii deschisi.

    line
  2. din visul tau interpretez ca vei fi mare doamna detinatoare de revista online :mrgreen:

    line

Leave a Reply