My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Eu? Iaca, m-am decis

line

Şi n-a fost nevoie decât de o zi de pură jale în moda românească pentru ce urmează să zic.

Pe blogul ăsta nu veţi găsi niciodată comunicate de presă, nu.  Aici nici nu voi scrie pentru Google vreodată, nu. Şi nici nu voi mai milita pentru isteţime în feşănul local pân’ ce l-oi închide, pam-pam.

Blogul ăsta aş vrea să fie momentul meu de linişte, începând de azi.

Aici aş vrea să vă-mpărtăşesc numai despre oamenii care mă bucură, numai despre magazinele care-mi merită banii, numai despre ce putem rezolva ca să ne fie mai bine.

Şi asta pentru că mă încearcă, aşa, o impresie, după o criză emoţională, una de fiere şi una de stomac: impresia că, dacă “tai” răului şi răutăţilor microfonul, se zbat-zbat-zbat până mor de nebăgate-n seamă.

Sincer-sincer: mai bine ele decât tu, de supărare, amărăciune şi griji, după ce le-ai înmânat portavocea, aşa-i?

Nu-i o credinţă impresia asta. Şi la cum mă ştiu de revoltată şi militantistă nonstop, să fac pe liniştita şi boema o să fie un chin. Îl înduraţi cu mine?

Fără veşti proaste sau despre prostie, de acum, deci, pe blogu-mi. Că prea le-am dat nas pomenindu-le mereu.


Facebook comments:

4 comments

line
 1. tanti sanda

  Un mare LIKE si un mare URA pentru decizie! am primit de curand si eu acelasi sfat, dar nu-mi gaseam curajul si cuvinte la-ndemana nu erau sa le fi spus atat de direct si de doamna, ca si tine, dear lady! La cat mai multa bunatate si treburi lebede pe viitor! astept cu nerabdare sa te umpli de optimism si sa-ti zambesc, multumindu-ti astfel pentru fiecare dimineata pe care mi-o inseninezi cu scriitura ta!
  Multumesc!

  line
 2. Paula

  Multumesc frumos, domnisoara! Treburi lebede e chiar foarte bine zis, dada :)

  line
 3. Paula

  Roxana Carcu imi scrie asa pe Facebook, cu ocazia asta:

  “Domnisoara fina si electrizanta, te rog nu te supara, dar lamureste-ma si pe mine ca Friend din lista si cititor al post-urilor tale, de ce este mai bun si mai atractiv un paragraf in care apar cuvinte ca “iou”, “mijtou”, “fo” …
  Sunt sincer interesata, fara ironii, multumesc”

  Si m-am gandit si m-am tot gandit la ce ma intreaba si zic asa:

  Roxana, nicio suparare! “mijtou”, “iou”, “fo”, “ioi”, “gutz” sunt… pistruii mei lexicali, na!

  Nu-i nidecum mai bun si mai atractiv un paragraf cu asemenea cuvinte! E doar mai simpatic, pentru unii – cei care stiu cat de riguroasa sunt la limba in redactie, sau mai tembel, pentru altii – cei care habar n-au cum stapanesc limba.

  Banuiesc ca pistruii astia, alaturi de niste jocuri de cuvinte, sunt, de fapt, motivul pentru care-mi zic unii cititori ca-s amuzanta. Da’ nu stiu sigur, nunu :)

  line
 4. deci un fel de blogu’ meu :)

  sa ne dam mana cu mana,
  cei cu blogu’intr-o struna :)

  felicitari pentru decizie, sunt completement d’accord

  line

Leave a Reply