My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

FMI

line

de Sebastian Olar

Suntem 6 feluri de oameni pe lumea asta: barbati, femei, lesbiene, gay, bisexuali si transgender.

Despre femei stiu ca ele pot fara noi, dar noi fara ele nu. Chiar daca noi o sa vrem sa ne clonam, tot ne trebuie un ou de femeie in care sa ne punem nucleul. Si gay-ii tot din vagin vin, apropo.

Mai stiu ca femeile sunt niste oameni in corpuri de femeie si ca, la un moment dat, iti pot spune: “Imi place de tine, dar il iubesc pe George.” Dar stiu sigur ca femeile iti pot da si bani sa mergi la facultate sau te pot transforma din controlor in copywriter.

In fine, femeile sunt genul de oameni care te pot face sa pastrezi SMS-urile de acum 6 ani.

SMS-uri de sfarsit, desi nu par: 23.08.2007 22:09:00 Pai ai grija!eu sunt bine,bronzata,e f cald si apa e buna,azi am fost la festival la mamaia,a cantat treistariu divin plus altii!sa ai un weekend linistit!

SMS-uri de inceput: 12.12.2007 16:25:00 nu imi vine sa cred! si mie mi s-a umplut cu mesajul asta.. am spus k we could meet at 7, but let’s say 7 30 if it’s ok with u. la victoria?

SMS-uri dragute: 20.12.2007 21:13:00 Nimic anume. Doar ca m-am saturat de tot. M-as refugia in munti pana la vara si apoi as fugi la mare.. Vii? :)

Sau SMS-uri pasatoare: 06.05.2008 12:34:00 Te rog nu pomeni cuvantul.. Si totusi a trecut mult timp.. Reteta cu aruncarea oricarui obiect ce iti aminteste de ea ar fi trebuit sa dea roade.. Why don’t you try some night life? Superficialitatea temporara impietreste sentimentele, chiar daca la inceput tot temporar.. Gasim apoi alte metode sa o sigilezi in trecut.. Ia-ti ATB-feel alive pentru moment :)

****

Mereu la începutul lui martie, mereu serile, îi rog să ne scrie. Ştiu sigur că ne vor bucura, că ne vor inspira, că vor da cu alifie. Sunt Domni Bine, mai rar ca ei!


Facebook comments:


Leave a Reply