My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Fool me, you summit!

line

>

Zilele trecute mi-era ciudă că Dragoşi munceşte nonstop pentru samit, că trebuie să-i suport nervii în legătură cu samitul şi nu pot scrie despre ei (protocoale, probleme, deh!), că nu apuc să mănânc gogoşi fitzoase din vina samitului.

Zilele astea, Dragoşi m-a împăcat cu un pix şi o insignă de la samit (a 28-a broşă) şi a plecat să muncească altundeva :)

Am rămas eu şi cu ce m-a încălzit (distrat) pe mine samitul.. Mi-a plăcut de Bush care se tot întindea la pupat. Mi-a plăcut de un toc-cui ce se bâţaia pe cimentul de la Muzeul Satului în ritm de populară. Mi-a plăcut cum a stat costumul pe Băse. Mi-au plăcut mâna în buzunar şi fluieratul lui Putin. Mi-a plăcut de Băse şi de Bush care se ţineau de după gât ca şi cum ar fi mers toată tinereţea împreună la femei.

Mi-a plăcut şi de răbdarea îngerească a nevestei marinarului.. Să fi fost Elena Udrea la masă între Putin şi Bush (acoperită!! eventual cu gleznele la vedere:)), ar fi ţinut ei, toţi, minte că Bucureştiul e Bucureşti, nu.. glumă!? :) )))

P.S. Ştiaţi că Băse e pe Twitter?


Facebook comments:


Leave a Reply