My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Galetusa de Nirvana [TAKE 3]

line

>Eu sunt fericita luna asta. Voi?

Martie a inceput in joculcucuvinte al domnilor. Joc ce a ajuns sa bucure vreo 3.500 de ladies in noo zile, ioi!

Luna asta am reusit sa-i pun mamei un zambet-de-un-an intre pometi. L-am rugat pe Cristi Brancu, febletea ei cea-mai-cea, sa fie parte din surpriza de aniversare. A acceptat un-doi si un telefon de la el a facut, imaginati-va, cat toate dressingurile din lume!

De luna asta invat de la Cristi Lupsa sa scriu povesti. Sa-i vad si sa-i aud mai bine pe oameni. Sa simt locuri. Sa gandesc actiune. Sa fie simplu despre lucruri complicate. Jurnalism narativ, nah.

De la Cristi Sutu invat sa fiu al naibii de atenta la detalii. Detalii care executa sau vindeca. Detalii care expun sau implinesc. Detalii-minune.

Pana una-alta, as scrie aventurile unui par lung de 103 cm. Iar m-am trezit cu resturi de merdenea in el si iar s-a incurcat in curea… I-am facut nod de fericire, momentan, afcors.


Facebook comments:


Leave a Reply