My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>GENTALMENILOR cititori!

line

>Aseara n-am putut deloc dormi, nu m-au lasat durerile de dinti. N-a functionat nicio forma de comunicare cu dragii de ei.. s-au incapatanat sa deteste inceputul asta abrupt de iarna si m-au sfredelit, ca-i port prin geruri prea devreme.

Motiv sa ma asez in coltul cel mai calduros de pat, de unde am si cel mai bun “peisaj” de Mendeleev, si sa fur secunde din vietile mai “sanatoase” ale altora, la patru dimineata.

Culmea, asa m-au luat si mai tare fiorii, de la ceva nemaivazut de cand sunt in Bucuresti; expati beti-crita la brat cu prostituate rujate rozbombon am tot “gustat”, dar un el care sa-si dea jos paltonul ca s-o inveleasca pe o ea zgribulinda, nu.

Ca sa fiu precisa: i-a ridicat si gulerul, i-a mangaiat si obrajii, i-a bagat si capatul manecilor hainei in palme si a condus-o cu privirea in pamant spre.. casa :) In zori , probabil ca ea si-a permis sa-i poarte si camasa alba, in joaca, asemenea unei iubite.. amagindu-se un pic in alea zece minute, cat el a facut dusul si a numarat banii.

Apropou de viata de cuplu: cica e-n trend sa porti hainele iubitului.

Voi, dragii mei cititori gentalmeni, le-ati da la purtat iubitelor? Jeansi, camasi, sacouri sau palarii? ;)


Facebook comments:


Leave a Reply