My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>GENTALMENILOR cititori!

line

>Simona Hulber bibileste de mai mult de zece ani la imaginea de GENTALMAN. Acum e creativul din spatele brandurilor Cavaliere si Zenonni, “musafir in pravalie” cu povesti care-mai-de-care in 2010!

CAND SI CUM SA-TI PORTI SACOUL DE CATIFEA?

Un sacou de catifea la unul sau doi nasturi, inchis la culoare, e-un semn de fericire a garderobei, ne transmite lady Hulber!

E-o piesa superchic, de asortat si la zi, si la noapte, si la buro, si la petrecere. Poate intra in gasca, astfel, cu un pantalon de lana de aceeasi culoare, doar un ton mai diferit, si o camasa alba ori cu un pantalon de lana in dungi puternice, un pulover fin in V si un fular de matase.

LA CE TINUTA, SILUETA SI OCAZIE SA ASORTEZI O CRAVATA SLIM?

N-a ajuns ea, cravata, degeaba slim! A fost, de fapt, “motzul” armoniei slim-fit, asa ca nu se impaca decat cu o camasa atasata de un corp pe cat de… putin robust se poate! Pastrand proportiile, costumul potrivit trebuie sa fie si el departe de clasicul-larg.

“Ocaziile” cravatei slim pot fi si smart – sacou, camasa, pantalon de bumbac, si trendy – cardigan, camasa, jeans, ne asigura lady Hulber.


Facebook comments:


Leave a Reply