My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Hai cu mine pe la domnul Bebe!

line

La cat e de contrafacut, nici eu nu mai stiu cum se scrie corect, desfasurat, D&G. Ceea ce ma duce cu gandul, fara sa clipesc, la cat de fin ne joaca pe degete chinezii.

Tare sunt curioasa ce mesteresc ei in Romania si in ce vise se scalda pe taramurile astea, asa ca planuiesc o vizita de documentare pe cea mai mare ”platforma de shopping” din tara, pe la domnul Bebe.

Am fost simpatic avertizata, afcors: ”Europa si Dragonul Rosu au iz interlop”. Semn ca e de notat, in gand, detaliile ACELUI ”urat si dubios”, pana nu intra buldozerele! Si, mai ales, ca e de cautat, de aflat si de tradus, in toata murdaria, o poveste de vis.

Eu am hotarat sa-i dau cartierului chinezesc sansa la imprevizibilul bun. Stiti vreun ”temerar” de-o curiozitate bolnava caruia i-ar placea sa ma insoteasca in plimbareala mea cu rost?


Facebook comments:


Leave a Reply