My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Hainele pentru pitzi, a mai sigura afacere

line

De-o lună, comercianţii de haine decente stau cu marfa în magazine. Adică nu vând. Pentru că nu ninge al naibii. NU-NINGE.

Ei şi-au făcut politicos stocuri de şube. Dar cum vremea nu te cere foarte îmbrăcat şi într-o lună oricum vin reducerile, de ce-ai mai cheltui?

Şi uite aşa ajung retaileri cu fel de fel de afaceri, mai de firmă, mai fără, să-nchidă. Oricum, românii de rând mai merg la mall doar ca să mănânce prost şi să vadă un film prost, în mare.

Cine mai aruncă cu banii, totuşi, prin magazinele din centrele comerciale, la ora asta? Sponsorii piţipoancelor care caută sclipici-gârlă şi care au nevoie să-şi cumpere nonstop haine, altfel mor. Din trei surse!

Prin urmare, unii dintre comercianţii falimentari plănuiesc să deschidă magazine cu haine pentru piţi în 2011. Şi foarte asumat! Nu date după cireş cum c-ar fi pentru femei rasate.

Alt business mai sigur nu văd nici eu, cu mâna pe inimă vă spun, pentru anul viitor.

Voi vedeţi?


Facebook comments:

8 comments

line
 1. da. consilier financiar pt sponosorii de piti atunci cand vor ramane fara bani :)

  line
 2. Cum ai fost tu şi de data asta gând în gând cu mine!
  Chiar spuneam cândva, într-o văicăreala a mea la lună, cum cheia ieşirii din criză ar fi o afacere de-asta cu multe paiete. Dar e serios, nu ar trebui glumit. Voi aţi văzut câte saloane s-au deschis? Dar nu saloane normale de “înfrumuseţare”, ci din alea care au scris pe uşă mare : “Punem unghii false cu model”
  Peste tot pe unde întorci capul, câte un salon din acesta. România asta a noastră simte crunt nevoia de o tunare, o rebranduire, o schimbare la faţă, de-şi pune într-una unghii false cu model, extensii de păr şi alte minunăţii ţopeşti. Şi unde mai pui că-s pline ochi salonaşele astea.
  Iar în malluri, păcat că ma duc rar că obosesc repede, dar am văzut la animăluţe printate de mână cu bărbaţi cu puterea în ceafă de mi s-a luat. Semn căăă, aaah? Că ai avut dreptate mare cu previziunea ta.
  Până una alta, hai să băgăm “piţipoanca” în DEX şi o facem şi categorie aparte în studiile de piaţă. Pentru că e e nevoie. Lumea râde, dar puţini (dintre cei care mai au un cuvânt) şi spun că asta nu prea e OK. Mai o palmă, două la popor, că ne trezim cu blondele lui Bote că se proclamează cele mai stilate…Şi-atunci să te ţii la vânzările paietelor la kil.

  line
 3. Paula

  categorie-categorie as zice sa o facem, ancutz! gusturi, aspiratii, comportament de consum, tot.

  fata obisnuita, tuuu cu cine faci banking, cu cine, cu cine? http://www.ladylook.ro/a-face-banking-sau-dragoste-aproape-perfect :D

  line
 4. invidia feminina, pe cuvant :P

  line
 5. laura

  parca si laura lazar, daca nu-i gresesc nemele, a lansat de curand o colectie ”roz fosforescent” explicand ca a descoperit clienta cheie: cea care merge in cluburi…. (si crede ca sclipiciunea da noblete, zic si eu)…

  line
 6. Paula

  sasha, poate ti le trimit pe cap la balet! :) )

  laura, dupa ce-a cercetat indelung, femeia stie ce face :) )

  line
 7. ilie

  vorbe aruncate-n vant.putini oameni care le aude.pitzi ie la moda.trece si moda asta:-J

  line
 8. @ paula – foarte cruda si violenta amenintarea :mrgreen: :lol:

  line

Leave a Reply