My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

HAINELE. Viata a II-a

line

Nu ştiu voi cum faceţi, dar eu, în fiecare martie şi în fiecare septembrie, îmi iau o sâmbătă ca să “intru” în dulap, să fac o curăţenie şi să mă hotărăsc în ce “film” îmi doresc să joc pe căldura sau pe răcoarea ce va să vină.

Chiar sâmbăta trecută am intrat şi “puricat” tot. Şi, din totul ăsta, am scos hainele care s-au decolorat, care au ajuns lălâi şi care au intrat la apă; dar şi hainele care am simţit că nu-şi mai pot trăi intens prima viaţă pe mine.

Pe cele dintâi le-am lăsat, într-un pachet, la o biserică din Centru, pentru nevoiaşi. Cu cele din urmă am un gând “de share” cu voi. Din hainele rămase am început să-mi construiesc o nouă poveste iar, pentru intriga şi punctul ei culminant, am dat o fugă prin magazine, duminică, după haine nou-nouţe.

Cum dintotdeauna am crezut că hainele pot avea mai multe vieţi şi că merită să şi-o trăiască pe culmile binelui pe fiecare, mi-ar plăcea ca următoarele patru piese să-şi găsească stăpâne pentru o a doua viaţă “din plin”.

Bluză de clătit priviri cu ea în viaţa I, 35 de lei, mărimea 38

Sacou de dat bărbată cu el în viaţa I, 50 de lei, mărimea 38

Fustă scăldată în ghiduşii în viaţa I, 25 de lei, mărimea 40

Rochie scăldată în mici victorii în viaţa I, 50 de lei, mărimea 38-40

Lăsaţi un comentariu sau scrieţi-mi la paula@ladylook.ro, dacă vreţi să daţi viaţa a II-a vreuneia dintre ele. Vă aştept la mine, în Amzei, până vineri, la probe-probe şi dulceţuri.

 


Facebook comments:

11 comments

line
 1. Daca ai nevoie de ajutor pentru gasit stapani noi la haine, poti sa incerci si http://www.lucrurigratis.ro :)

  line
 2. Paula

  N-as avea cum, pentru ca hainele nu sunt gratis, si as insela asteptarile audientei site-ului postandu-le ;)

  Plus ca imi doresc ca niste cititoare de blogu-mi sa fie viitoarele stapane.

  Multumesc, oricum, pentru intentie!

  line
 3. Paula

  UPDATE 1

  Sacoul “de dat barbata” va incepe o noua viata pe umerii si sub cretul domnisoarei Marina Penciu. Ii dorim sa o si sa il poarte pe culmi! ;)

  Care, ce va mai doriti de aici?

  line
 4. irena

  ahhh..am ratat sacoul :( (

  line
 5. Paula

  UPDATE 2

  Rochia “scaldata in mici victorii” e rezervata pentru domnisoara Oana Botezatu, o minune de jurnalista.

  No, deci cine intra-n culori, acuma? :)

  line
 6. Imi place fusta :)

  line
 7. Paula

  Am vandut-o pe fusta :)

  Bluza mai e in stoc, dar cred ca o s-o pastrez, totusi, pentru seninul garderobei!

  line
 8. In vremurile tulburi de azi, RUGACIUNEA e foarte importanta pentru ajutorul nostru. Dar nu te poti ruga la un perete gol! Trebuie sa ai o Icoana. Am gasit pe http://www.icoana.net icoane pentru buzunarul fiecaruia, foarte frumoase, cu Domnul Iisus, Maica Domnului, o multime de sfinti si va recomand. Intrati sa vedeti: http://www.icoana.net (Iertare fratilor)

  line

Leave a Reply