My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Ia-ţi prezervativul la purtare!

line

>De Dragoşi Gavrilescu mi-a plăcut din prima. A venit la întâlnire cu un penis de lemn ca să explice concret, foarte implicat, cum e cu marketingul social :) – Love Plus la preţuri mici, educare şi responsabilizare, prevenirea SIDA.

În seria evenimentelor “Fac ce vreau, dar ştiu ce fac!”, PSI (organizaţia lui Gavrilescu) a lansat zilele astea un concurs sympa de confecţionat PORTCONDOMURI (orice neam de accesoriu în care să-ţi păstrezi prezervativul). Cu posibilitatea ca designul câştigător să fie reprodus în serie şi lansat cu trâmbiţe pe piaţă!

Concursul de design este parte a campaniei Condom-a-Porter, în care PSI se leagă de modă, de trenduri în lifestyle, ca să-i convingă pe tineri că e fensi să-şi ia prezervativul la purtare! Poate or ţine minte să-l şi folosească.. Prin mai, pe la Muzeul de Artă, Carmen Secăreanu va prezenta o colecţie de outfituri din prezervative, susţinând şi ea logica acestei campanii. Fiţi pe fază!


Facebook comments:


Leave a Reply