My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>IAR

line

>
iar mi.e foarte greu. de.ar fi foarte usor la fel de des!
refrenul: in cautarea unei case, in socuri, in lipsa unui de ce.

tocmai m.am intors de la vizionari.. o garsoniera pe Victoriei la 250 de euro e chilipir, right? de fapt, o camera de filaj in preajma Novotel, trei pe trei, unde ai putea sa alungi moliile chiar cu gloante si sigur n.ai avea probleme cu vecinii, e forever lady-like, right?

tanjesc dupa o garsoniera chic (la mansarda, afcors) si totusi n.as pleca ever din apartamentul de la dristor (chiar daca e scump si n.am termopanele pe care le merit, vorba don’soarei :) ). aici s.au consumat multe ganduri nebunesti. aici chiar am oprit timpul dupa perdea. aici s pustii care.mi fac vineri-serile senine. aici e piata asaltata in pijama duminicile-dimineata din pofta de struguri. aici am suporturi inca nefolosite pentru busuioc la ghiveci.. care va mutati aici cu mine?

pentru ce va fi de acum, R si.a luat azi din parul meu o doza de aer dulce, iar eu mi.am luat azi din bratele lui o doza de pace. are ganduri de casatorie cu o fata cuminte si astea imi vin abrupt. nu.nteleg. inca nu cred ca vreau. s doar cinci ani de cand ne bateam pentru primul loc la analiza hipercorecta de fraza si pentru ultima lingura de orez cu lapte din castron..

P.S. za picture: Scarletta in Vogue FR.. sa va tulbure, sa va ravaseasca! :) )


Facebook comments:


Leave a Reply