My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Inca putina SARE PE RANA

line

>Putem compara scoli de moda, creatori, manifestari ale breslei, publicatii de specialitate. Le au si britanicii (de exemplu), le avem si noi si cum din comparatii se nasc inegalitatile, implicit ambitiile, e de dorit sa ne comparam cat mai des cu ei!

CUM sa mai intram insa, in comparatie, cu ceva ce noi NU AVEM (si doare): macar o autoritate, daca nu un fond de sustinere a creatorilor care se lupta pentru cresterea unui business de moda?

In Marea Britanie, Consiliul Modei si Vogue UK s-au ingrijit anul acesta de strangerea unui fond – care a ajuns la 200.000 de lire – destinat incurajarii strategice a talentelor din moda locala si sustinerii afacerilor acestora la nivel international.

Consumatorii Bibliei Modei se asteapta ca numele pe care ea le descopera si crediteaza sa treaca usor toate testele si sa se transforme in labeluri de succes; pentru asta e cu siguranta nevoie de implicarea revistei si la un nivel mai.. “practic”.


S-a intamplat de mult in USA si s-a intamplat acum, iata, si in UK, in parteneriat cu alta autoritate din sistemul modei, prin gestionarea inteleapta, laolalta, a acestui fond consistent, financiar si de mentorat.

Pentru accesarea banilor si a expertizei consultantilor din industria modei, tinerii creatori britanici pot aplica pe site-ul British Fashion Council cu planul lor de afaceri, pana in decembrie 2009.

Povestile finalistilor vor fi cuprinse in numarul din mai 2010 al Vogue UK, mizele fiind lansarea shortlistatilor la urmatoarea Saptamana a Modei de la Londra si finantarea cu doua sute de mii de lire a marelui castigator, pentru lansarea sa internationala.


Facebook comments:


Leave a Reply