rss search

Iubirea nu e asistenta sociala, asa-i?

line

Anul ăsta am decis să mă las mânată de următoarele: 1. Caută-te! 2. Eşti isteaţă, fă ceva frumos cu asta! 3. Şi-o să fie bine. Iar azi ţin neapărat să vă-mpărtăşesc ce-am învăţat despre iubire, în opt luni de 1.2.3, ca să vă puteţi feri de una-alta, ladies.

De zece ani, eu mă îndrăgostesc tare numai de “cazuri” – ăi repetenţi, ăi cu privirea extravagant de tristă, ăi luaţi la mijtou de toată lumea, ăi fără familie – pentru că pe mine mă face fericită să-mi consum resursele pe strategii de “împuternicire” a bărbaţilor “în paragină”, pare-se.

Îmi place să-i hrănesc, să-i ajut să strălucească şi, când ajung sănătoşi-tun, să plec, cu mândria unui anume zgomot de fond în cercul de prieteni: “Uită-te la el, uau, cine ar fi crezut”.

Iubirea la mine, prin urmare, e ca asistenţa socială. Şi mă seacă foaaaarte tare de puteri, în loc să mă facă să prind puteri nebănuite.

Dacă nu m-aş fi căutat lunile astea, nu m-aş fi prins cât de slăbită sunt din cauza asta şi aş fi continuat să iubesc în halul ăsta. Or, aşa, mi-am zis stoooooop, la timp, ceea ce vă doresc şi vouă, dacă descoperiţi că iubiţi la fel.

Eu, din septembrie, am în plan o iubire de mentorat sau chiar o iubire “spa”, de o linişte ohohoho, care gâdilă uneori de… “râzi ca proasta”. Ca să fie într-adevăr bine, păi, nu?


Facebook comments:

12 comments

line
 1. Vlad

  Uite ca, dupa episodul cu marul de la posta, am inceput sa te citesc.
  Ia incearca sa nu iti mai “planifici” iubirile si vezi ce iese.
  S-ar putea sa fii surprinsa… de mult si-o-sa-fie-bine.

  line
 2. tano

  poii si iubirea asta spa ar putea sa ma includa si pe mn:D.sau eu sunt exclus:P ca la iubire mentor nu merge;)

  line
 3. Paula

  @vlad Bine ai revenit, domnule :) Hai, ca-mi dau sansa la imprevizibil, dada. Acum, insa, macar stiu sigur ce-mi face rau si ce-mi face bine.

  @tano Cititorii-mi raman cititori; chit ca mi-i iubesc tare, nu se fac iubiti :)

  line
 4. ce mi-e si cu pattern-urile astea, inconstiente si preprogramate :) iti tin pumnii, din septembrie incolo, dar reiau si eu speranta “surprizelor” si “valurilor” – e mai frumos asa si mai memorabil!

  line
 5. Paula

  There should be a licence to love ;)

  line
 6. sa iubesti mult si diversificat ;) . 7 ani am iubit numa’pe unu’si acum sunt complet bulversata, asa ca asta-i sfatul meu…

  line
 7. chrispg

  :) cat de cunoscut imi suna… is satula si eu de “iubiri” dintr-astea si, culmea, nu-i caut eu, ei ma gasesc si se tin scai…pana cand devin “stele”.

  mi-a spus cineva o data, nu de mult, ceva ce m-a cam pus pe ganduri si am hotarat sa nu mai accept acest tip de “lipitori” langa mine: “ai invatat sa cresti copii, le-ai dat de mancare, i-ai educat, au ajuns barbati si au hotarat ca au nevoie de o femeie langa ei, nu de o mama”.

  line
 8. Paula

  hai sa-ti zic si eu ceva, mai chris: cei mai multi barbati cauta mame, cele mai multe femei cauta tati. si astia suntem :)

  daca tie ti-e bine asa, de ce sa nu-i dai bice in continuare? hai sa-i mai lasam pe altii, cu impresiile lor… chiar si pe mine! ;)

  eu, una, dupa alte cateva luni – iata – mi-am dat pur si simplu seama ca nu imi vreau jumatatea, ci intregul, dincolo de filosofia “asistentei sociale” si a “iubirii-spa”. atat. nu vreau nici un tata, nici un superiubit, caut un barbat bun, bland si foarte stapan.

  line
 9. TataMare

  Mentalitate de samsar! Iei un hârb, îl repari, îl lustruiești, după care-l vinzi în profit.
  Uneori hârbul apucă să se uite în oglindă și să vadă lustrul…atunci începe să se creadă limuzină și pleacă de capul lui…

  line
 10. Paula

  :) ) eu recunosc: sunt o mercantila!

  line
 11. Iubire spa? E ş-un institut?! :)

  line
 12. Paula

  mai ca ti-as zice sa-l inauguram, mai, Rares! eu aduc cada, tu aduci tratamentele :)

  line

Trackbacks/Pingbacks

 1. » Blog Archive » Nişte răspunsuri A Lady Look - [...] răspunsuri No, hai să ne adunăm de scame, să lăsăm “poezia” şi să producem nişte ...

Leave a Reply