My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>IUBIRI-MINUNE, povesti muritoare?

line

>O fata si-a dorit, la noroc, pe un blog, o cutie de televizor plina cu bomboane.

Si a primit-o! De la un baiat care, pentru ca isi cumparase un TV ca sa-i umple fetei cutia, s-a gandit sa-si ia si o casa, ca tot trebuia depozitat televizorul intr-un spatiu mai… larg decat o garsoniera.

Casa ar fi parut, totusi, prea putin inimoasa doar cu un TV si un burlac-lafaind in ea. Asa ca baiatul s-a gandit sa o ia si de sotie pe fata primitoare de bomboane! :)

E UN-CEVA-RAR frumos si curajos in intamplarea asta de acum un an. La fel si-n fotografia asta de acum trei ani! Mai stiti si voi povesti de acelasi neam?

Inca un-ceva-rar se va petrece in seara asta, parol, si va rog mult sa-i tinem pumnii! Pe la miezul noptii, un prieten va “urca” sute de baloane la geamul iubitei lui de la etajul sapte al unui colt de Iancului. E ziua EI, o pustoaica salvata dintr-o cearta cu un Mos-Craciun-stradal, pff.

Are sute de fluturi in stomac prietenul meu si zece tehnicieni in jur, afcors. Baloanele, stralucinde, vor lumina pentru cateva minute bune toata felia de cartier si ne rugam sa nu se sperie de tot fata…

Orice ar fi, vorba lui: “Nimicul iti deschide poarta catre CEVA [ce poti visa, incerca, alina, face]. Pentru onoarea noptilor ei”.


Facebook comments:

1 comment

line
  1. anonim

    pacat ca poza e furata :(

    line

Leave a Reply