My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Iubite de la inceput

line

A fost ca şi cum un Armăsar vechi, stăpân de munte s-ar fi întâlnit cu un Beetle ieşit acum două duminici din producţie, care s-a pus pe urcat serpentinele spre vârful muntelui. El, trecut puţin de 80, eu, trecută puţin mai mult de 20.

Nu mă văzuse de mică, de când mă dădeam cu Pegasu’ verde, cu prea mare viteză pentru o fată, cică, la noi pe stradă. M-a studiat vreo trei minute cât am stat cu el pe bancă, pe aceeaşi stradă, a copilăriei până la 14 ani, în papuci de casă – blugi – cămaşă aurie mătăsoasă şi i-am povestit. Şi m-a întrerupt cu un “Te-am iubit de la început, să ştii!” şi m-a uimit serios cu replica asta, n-a mai reuşit-o nimeni de ceva vreme, cine mă mai iubeşte pe mine de la început?, sunt doi oameni mari şi laţi…

Şi aşa mi-a venit mie acum să fac declaraţia asta wow unor proiecte: deci dragelor, vă iubesc de la început, chit că nu-s nici mama, nici tata pentru voi. Iată-vă!

Cel mai aproape de azi mi-a plăcut că echipa de la Fishington Post l-a întrebat pe Tudor Chirilă care-i ăl mai frumos vers de l-a scris şi el a răspuns cu “Stelele-s pistruii nopţii”, memorabil la noi în gaşcă, cred că şi la voi. Şi mi-a mai plăcut că, în lista de 10 lucruri importante pentru el, Tudor a pus pe 5. “Merită să duci lupte grele ca să afli cine eşti” şi pe 8. “Emoţia; merită căutată.” Citiţi-i pe oamenii de la Friends Advertising la ei pe blog, mereu e ceva de învăţat de acolo de la fiecare musafir, de la fiecare analiză, de la fiecare ştire! M-am prezentat şi eu la raportul de blogger şi manager de marketing şi comunicare al TinaR la ei, aici, văd că lume necunoscută zice că-s superfemeie la sfârşit de interviu, uimitoare-i puterea internetului, zău! :)

Nu ştie mai nimeni ce vârstă am. De fapt, mereu am evitat subiectul, dar odată cu proiectul Sub 25, merită s-o strig: şi ce vârstă, ha! Scrie Gabi Piţurlea despre modă aici şi nu vă las decât două rânduri de-ale ei, despre cine a fost mult înainte de nea Sartorialist şi nu ştiaţi, pun  pariu, ca să vă cuceresc: “Într-un interviu din 1989 spunea, după un scurt moment de reflexie, că moda e armura pe care ne-o punem ca să supravieţuim realităţilor zilnice. După armuri pedalează chiar și acum, la 84 de ani, ca un băieţel pentru care strada e cea mai frumoasă biserică.”

Tipii de la Dapper Gents sunt cei mai frumoşi la cap pentru mine. Nu pentru că proiectul a fost visat cu unul dintre ei în balconul meu de Julietă de pe Eminescu, nici pentru că altul stă în celebra Piaţa Romană, nr.9 şi se tot consultă cu mine pe fotografii şi scriitură. Ci pentru că au trecut atâtea luni de la început şi ei continuă, în gaşcă de 4 prieteni, să le-arate bărbaţilor online cât de elegant poţi umbla şi-n ţara asta, bravo!

Şi pe Pinterest l-am iubit din prima zi, îl aşteptam să mă organizeze perfect în dorinţe-pasiuni, prea mi le împrăştiasem pe tot Facebook-ul. Dacă mă uit bine acum la mine, eu-s despre căzi, bărbaţi bine, cuvinte şi lucruri bijuterie, tot soiul de acasă-uri, umblat în pantofi frumoşi, un eventual dulap nou plin de creaţii ale designerilor români, ploi. Atât! Simplu.

Dac-aş vrea să câştig ceva luna asta, proiectul Scara de Bloc ar fi acel ceva, le-am scris un-doi cum am aflat că există oamenilor de-l meşteresc! Minunat mi se pare să te gândeşti tu, Administraţia Fondului Cultural Naţional, să dai bani la reamenajarea istorică a scărilor cu poveste din Capitală. Şi cum blocul meu e într-o zonă magică, Ioanid-Icoanei, parc-ar merita şi o spoială magică pe-năuntru…

Altele sunt restaurantele bucureştene din TOP3-ul personal după de-ale gurii, poate le ştiţi, au vechime: Harbour, Gargantua, Market 8. Dar el e-un restaurant pe care-l ştiu şi iubesc foarte de la început, e şi nou, mai ales pentru “ori ţi-asumi un statut când vii pe aici, ori stai acasă”. Punctează aşa, de exemplu, despre preţuri la cină: 90 de lei femeile, 120 de lei bărbaţii, 200 de lei milionarii şi invitaţii acestora, 250 de lei (sau 90 de lei fără factură) Preşedintele, miniştrii, parlamentarii; studenţii de la Conservator, Arte, Universitatea din Bucureşti, Teatru şi Teologie au 70% reducere. Neapărat să mergeţi la George Butunoiu şi Oskar! ;)

 


Facebook comments:


Leave a Reply