My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

La sase luni dupa, ma simt ca Sailor Moon

line

Mi-am dorit mult ca ShoppingNews.ro să fie neapărat de ajutor, adică plin de soluţii bune pentru nevoile zilnice, fără filosofii ieftine sau scumpe la mijloc. Şi, uite, s-a făcut juma’ de an de când scriem foarte omeneşte după ce cotrobăim prin magazine, pentru ca oricine ne citeşte să-şi cheltuiască banii mai isteţ, mai mulţumit, mai fericit.

Şi cum baletam eu zilele trecute pe cărări şi cărări, spre birou, cu ciocolate Făgăraş în buzunare pentru toată gaşca, am realizat cât de Sailor Moon am ajuns, de fapt, crescând copilul ăsta.

De la început am înţeles că ne luptăm cu nişte demoni; demoni care îi lucrează pe români la bunul gust şi la buzunare. Aşa că am construit noi reguli de bine în presa online şi uşor-uşor ne-am împrăştiat munca bazată pe regulile astea în nişte zone media cam bolnave, cu rostul de a însănătoşi niţel internautul consumator de umblă pe acolo. Cu tot gigatraficul care urmează natural, hehe, vom insista să livrăm conţinut, tocmai cu rostul ăsta, la fel de fel de ziare şi reviste online, la anu’ şi la mulţi ani!

Dar nu mă simt Sailor Moon în special pentru că ne luptăm zilnic cu demonii. Ci pentru că în fiecare dimineaţă la 9 am pe cine striga la luptă: fetele mele, foaaaarte mişto, fix cum mi le-am dorit, mulţumesc Cui m-a ajutat să fiu magnet pentru ele.

Şi-acum, că ne-am “aşezat”, vă aşteptăm în vizită cu tot mai multe şi neaşteptate bunătăţi. Din mai, aluatul capătă noi forme şi gusturi.


Facebook comments:


Leave a Reply