My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>La Vila Fetei de Blanar

line

>Un tata alpinist wanna-be si o mama placintareasa-minune primesc oaspeti, in 2010, in Vila Fetei de Blanar. Familisti simpatici sau gasti de 8-10 oameni de-Doamne-ajuta, dupa cum veti aparea la Bran! ;)

De cand fata de blanar a batut din picior, casa e alba, “cu floare pe ea”. Strada a dat in boala lui galben si portocaliu, asa ca Vila e usor de gasit.

Veselie mare pentru masini: drumul e cel mai asfaltat dintre toate. Primarul locuieste aici, se-ntelege.

Poarta e proaspat vopsita. Blanarul si-a trezit fata intr-o zi, de la sase, sa se “ocupe” serios de chestiune…

Curtea e cea mai larga din zona; la vreo 4000 mp. Pe platoul din spatele Vilei aterizeaza, uneori, berze!

Aerul, AER. Oile, oi nazdravane. Verdele, verde proaspat. Coclaurii, buni si de dat cu placa si de-un zbor cu parapanta. Pita batuta, pita de mancat pe burta-goala. Somnul, DULCE!

Bunatati de adulmecat vreo trei-patru zile, asa cum simte si fata de blanar de fiecare data cand se intoarce acasa-acasa din Bucurestiul de ciocolata…

Daca va face cu ochiul Vila Fetei de Blanar pentru o fuga de week-end sau un concediu pretios, intrati in gasca ei de pe Facebook!


Facebook comments:


Leave a Reply