My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Lantul slabiciunilor

line

>[de la consumatorul "fara simt" pornire...]

Pentru romanasul consumator de moda-n criza, un mall care n-are Zara e “varza” si chiar nu merita un al doilea drum. Ceea ce-i determina pe developerii lui 2009-2010 sa se faca presh ‘naintea lui Inditex si sa-i plateasca milioane de euro grupului ca sa accepte sa intre cu brandul lui mult “ravnit” in centrele comerciale, asigurandu-le traficul si supravietuirea…

Asa ajunge Zara sa nu plateasca vreo chirie vreodat’ in RO, ci doar sa existe ca “ancora”, si asa ajung retailerii nostri romani, care se straduiesc sa scoata capsorul inca un pic, sa plateasca dublu, pe la ultimele etaje ale mallurilor, intelesi ca… “de umplutura”.

Si ce cumpara romanasul de la ZARA? Copii executate execrabil (vezi materialul, vezi finisajele) dupa modelele de sezon ale marilor case de moda, “facaturi” de 2-10 euro (pret de productie) la preturi inmultite cu, atentie, 10!! (preturi care jignesc…)

De-asta va rog eu mult pe voi, cititorii mei, daca nu ati cumparat “cu simt” pana acum (din RO), sa o faceti de acum, refuzand sa incurajati cele de mai sus.

Si va mai rog, din nou, sa intrati si-n magazinele romanesti si sa rascoliti, poate chiar sa mergeti pe la ateliere si sa surprindeti productia, pentru ca multe dintre ele chiar merita atentie!


Facebook comments:


Leave a Reply