My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Lista mea scurta de toamna

line

După cât de urâcios sau de mieros e cu mine, strâng mânecile în palmă, le întorc o dată, le aglomerez la cot sau le dau la schimb pe-o piele gol-goluţă. De vânt vorbesc. Cel mai bun semnal cum că mă “ciupeşte” alt anotimp, cu altă gaşcă de nevoi vestimentare.

Şi pentru că tot m-a întrebat o cititoare, ieri, de unde îmi fac aprovizionarea de toamnă pentru dulap, iată-mi răspunsul, pe neocolite, chiar “pe numite”, poate o să vă fiu, aşa, tuturor de ajutor.

Anotimpul ăsta am deja o vârstă, o familie mare, cu hamstero-pisicărie şi două frigidere, şi foarte multe misiuni de împlinit, mai pe hârtie, mai pe lângă ea. Aşa că n-am timp să colind, probez, mustăcesc şi damblagesc de la impoliteţuri prin magazine.

Cine m-a cucerit de la prima vizită, atunci când m-a luat vântul de care vorbeam pe la mâini, acela a rămas şi cu banii mei. Şi mi-am văzut de viaţă, ceea ce vă sfătuiesc şi pe voi, ladies.

Ce magazine au intrat, deci, pe lista mea scurtă de toamnă? Nissa – pentru pantaloni şi bluze de buro, cu asimetrii, PNK Casual – pentru cămăşi din batist, Stradivarius – pentru trenciuri bej-dulce, băţoase-n material, La Redoute – pentru cizme de cauciuc negre, elegant lucrate, Aldo – pentru balerini fin accesorizaţi metalic, Parfois – pentru genţi de poştăriţă, din piele în pereche cu pâslă, Etam – pentru cupa perfect rotundă de sutien, Ikea – pentru cele mai de bună-dispoziţie lenjerii de pat şi abajururi de până acum.

Pe lista voastră scurtă cine-i?

Foto: piesă Mihaela Glăvan aw 2010, ultima achiziţie de toamnă


Facebook comments:

2 comments

line
  1. si mie imi plac aceste magazine din care ai cumparat…au produse acceptabile calitate-pret

    line
  2. Paula

    Pai asta ar trebui sa si cautam mereu; oferta cea mai politicoasa :)

    line

Leave a Reply