My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

O seara in magazinul “mai poftiti”

line

Magazinul “mai poftiţi” e o trebuşoară pe care GAP şi Shopping Report au dedicat-o celor ce-au ieşit la “plimbare” joi-seara prin Băneasa Shopping City.

Mai toţi - trecuţi de 30, familişti, fără timp de pierdut în angoase de shopping; cu nevoia de a şti bine de unde şi de ce merită să cumpere; cu dorinţa de a le fi clar în ce magazin se pot întoarce mereu ca să-şi găsească uşor ce le tre’.

Adept al filosofiei “Basics, not really Trends”, GAP îşi susţine afacerea din cumpărăturile consumatorilor convinşi de calitatea şi rezistenţa materialelor, respectiv de finisajele bune.

Joia trecută, însă, în magazinul americanilor din Băneasa, am încercat să cucerim clienţi cu altceva decât argumentele clasice ale brandului: cu atmosfera de magazin. Cum? Livrând celor care au intrat în el şi un pic de învăţare, şi un pic de terapie.

Pentru câteva ore au fost reduceri de 70% la colecţia veche şi reduceri de 20% la colecţia nouă. Vizitatorii au “degustat” un parfum nou-nouţ, au primit un ghid de shopping pentru toamnă cu recomandări de produse pe tot felul de felii de viaţă, din o mie şi una de magazine, şi au fo consiliaţi pe tot soiul de idei, nevoi şi dubii stilistice.

S-a vândut mult mai mult ca în alte joi, în tot răsfăţul. Şi dacă obiceiul insinuat de Shopping Report la GAP nu intră în hibernare, o să se vândă tot mai bine. Căci atenţia şi intervenţia politicoasă şi de ajutor la consumator chiar fac dintr-un magazin oarecare un magazin “mai poftiţi”. Până şi într-o Românie parcă prea bolnavă de suspiciune…

Citeşte şi: Semnalmentele comerţului de calitate, Ce-i doresc românului de modă nouă.


Facebook comments:


Leave a Reply