My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci


rss search

>mai mult decât pare

line

>Într-un context recesionist care îi pune pe toţi retailerii la încercare, brandul PNK CASUAL vinde la fel de bine ca în 2008, mizând pe împrospătarea săptămânală a magazinelor cu minicolecţii.

La începuturi, Patricia şi Georgiana Curuia nu au vrut să pară mai mult decât erau. S-au concentrat pe calitatea ţesăturilor şi a execuţiei, pe studiul tendinţelor şi cât mai deasa actualizare a modelelor, pe rezonabilul preţurilor şi iată că brandul pe care l-au construit încet-încet e, după şapte ani, mai mult decât ceea ce pare – în luptă cu retailerii internaţionali de pe nişă (pe Calea Victoriei, pe Fashionup.ro, în Sun Plaza…).

So, de-nvăţătură: UN BRAND PROPRIU (românesc vasăzică) a fost calea cea mai grea de a prinde un loc în piaţă, dar e afacerea cea mai sigură (controlabilă) acum.


Facebook comments:


Leave a Reply